Les Vorziers - Martigny

Light-flooded apartments close to Le Génépi

The Steiner-built scheme occupies a near-4,000 m² site in the Rhône valley offering unobstructed views of the peaks of Le Génépi. The five-storey new-build contains 40 rental apartments with attractive, south-facing balconies or patios. A spacious basement car park and four separate entrances provide additional convenience.

 

Though located in immediate proximity to the motorway and Martigny town centre with its shops, the Les Vorziers development nonetheless offers a peaceful and relaxing environment. Through its colour and configuration, the building engages with the Alpine landscape and surrounding wine-growing areas. A generously planted outdoor area with mounds and playground facilities invites residents to sit and chat.

Facts and Figures

Name
Les Vorziers
Sector
New Construction
Locality
Martigny
Construction period
2014 - 2015
Client
FISP
Utilization
Living
Architect
Architram
 
Show projects near you!